Boekpresentatie: Edwin van Meerkerk, “De gebroeders Van Hogendorp” (14 oktober 2013)

image002Op maandag 14 oktober 2013 wordt het nieuwe boek van Edwin van Meerkerk voorgesteld: De gebroeders Van Hogendorp. Botsende idealen in de kraamkamer van het koninkrijk. Het boek is een dubbelbiografie van de broers Gijsbert Karel van Hogendorp  (1762-1834) en Dirk van Hogendorp (1761-1822) die nauw betrokken waren bij de geboorte van het Koninkrijk der Nederlanden.

Uitgeverij Atlas Contact en Edwin van Meerkerk nodigen u graag uit voor de presentatie van dit boek op 14 oktober in het Haags Historisch Museum aan de Korte Vijverberg 7 in Den Haag. Het museum zal die dag speciaal zijn deuren openen voor deze gelegenheid, geïnteresseerden worden daarom verzocht op tijd aanwezig te zijn (15.30 uur inloop, 16.00 uur presentatie). U dient uw aanwezigheid te bevestigen via sdendubbelden@atlascontact.nl.

Edwin van Meerkerk zal na een inleiding over zijn boek twee exemplaren aanbieden aan de speciale gasten: Mr. J.P.H. Donner, vicevoorzitter van de Raad van State en Mr. Frederik Willem graaf van Hogendorp, een directe nazaat van Gijsbert Karel.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s