“Reis mee naar de achttiende eeuw!”

isecs-sieds2015-logo-kopieWegens onvoorziene omstandigheden kan het event Reis naar de achttiende eeuw (23 april) tot onze grote spijt niet doorgaan. 

In juli 2015 vindt in Rotterdam het ISECS2015-congres plaats. De Werkgroep 18e Eeuw is daarbij een van de belangrijkste partners. In de aanloop naar het congres vindt op 23 april een bijzonder event plaats in het Rotterdamse Maritiem Museum.

Van 16.00 uur tot 18.00 uur kan u daar een programma bijwonen over Rotterdam, getiteld Reis naar de achttiende eeuw. Inger Leemans (voorzitter van de Werkgroep) en Wiep van Bunge (oud-voorzitter van de Werkgroep) vertellen ieder vanuit hun eigen invalshoek over het Rotterdam van de achttiende eeuw. Daarnaast vertelt een speciaal voor deze gelegenheid aangestelde stadsomroeper u mooie verhalen over de Maasstad. Om 17.00 uur begint de receptie waar u nader met ons kunt kennismaken. Hapjes en drankjes staan voor u klaar.

Al heel wat partners steunen het ISECS2015-congres. Maar om het congres echt helemaal onvergetelijk te maken heeft de congresorganisatie uw steun nodig.

De namiddag staat open voor alle belangstellenden, maar is ook bedoeld voor particulieren, bedrijven en organisaties die het congres financieel wensen te steunen en die met de congresorganisatie willen kennismaken.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s