Oproep: Prijs “Best Beschreven Boek”

De Nederlandse Bond van de Handelaren in Oude Boeken (BOB) lanceert de Prijs Best Beschreven Boeken. Boekenliefhebbers kunnen nog tot 27 oktober 2015 een beschrijving van “een haast vergeten en veronachtzaamd boek” indienen en zo meedingen naar de prijs (500€).

Meer informatie vindt u op deze website.

Best Beschreven Boeken is een prijs voor de beste beschrijving van een haast vergeten en veronachtzaamd boek. Welk boek wil jij aan een dreigende vergetelheid ontrukken? De Bond van handelaren in Oude Boeken (BOB) looft een prijs van 500 euro uit voor de beste beschrijving van zo’n boekuitgave. De winnaar wordt op zondag 15 november aanstaande bekend gemaakt. Plaats je boek op een voetstuk en laat kennis, humor en geestdrift spreken!

Best Beschreven Boeken roept jou op om een beschrijving in te sturen van een haast vergeten, kennelijk triviaal en dus veronachtzaamd boek dat niettemin voor jou van veel betekenis is. 

Ben je antiquaar, verzamelaar, lezer of anderszins boekliefhebber? Stuur dan een inzending in van maximaal 400 woorden, en doe dat vóór 27 oktober aanstaande. Hierin beschrijf je waarom juist jouw uitgave een plek moet verdienen in de galerij van Best Beschreven Boeken. Je inzending moet de jury overtuigen dat een willekeurige lezer jouw boek, op basis van je beschrijving, direct zou willen omarmen, lezen en mee naar huis nemen. Stuur snel in en overtuig de jury! “

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s